Sponsormogelijkheden

De voetbalvereniging FC Binnenmaas speelt op een schitterend en modern complex, met 5,5 voetbalveld (waarvan 2 kunstgrasvelden), een nieuwe kantine en tribune met daaronder 18 kleedkamers. De nieuwe fusieclub is één van de grootste verenigingen van de Hoeksche Waard geworden, met zo’n 25 jeugdelftallen en 9 senioren elftallen. Deze elftallen zijn inmiddels grotendeels door een groot aantal sponsoren in het nieuw gestoken, maar er zijn nog steeds elftallen die een sponsor kunnen gebruiken. Naast shirtsponsoring zijn er nog meer sponsormogelijkheden. De commissie Sponsorzaken van FC Binnenmaas heeft een aantal sponsorpakketten samengesteld, waaruit u kunt kiezen.

Binnen onze vereniging zijn de volgende vormen van sponsoring mogelijk:
Reclameborden langs de velden
Wedstrijdballen
Promoties op website van FC Binnenmaas
Acties in verenigings APP voor smartphones en tablets
Bedrijfsvlaggen rond het hoofdveld
Advertenties in clubblad
TV-reclame in de kantine

Heeft u interesse, stuur een email naar sponsorzaken@fcbinnenmaas.nl of meldt u bij één van de commissieleden van Commissie Sponsorzaken, dan maken wij graag een afspraak met u om de sponsorpakketten toe te lichten.

Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW.

Reclameborden sponsor

U kunt de vereniging sponsoren door middel van een reclamebord met de naam van uw firma er op. Deze komt rondom het hoofdveld te hangen en levert veel kijkers op.

In principe verzorgen wij de productie van een reclamebord.
Afmetingen: 3.00 meter x 0,80 cm
Materiaal: Trespa

De éénmalige kosten voor het maken van een bord met enkelzijdige bedrukking zijn € 250,-. En de jaarlijkse sponsoring van de vereniging bedraagt € 125,-.

Voor de tribune zijn er mogelijkheden om een dubbelzijdig bedrukt bord te plaatsen, waarmee zowel reclame richting de tribune als het speelveld wordt gemaakt. Op dit moment zijn al deze plaatsen bezet. De éénmalige kosten voor het maken van een bord met dubbelzijdige bedrukking zijn € 375,- en de jaarlijkse sponsoring van de vereniging bedraagt € 200,-.

Zorgt u toch zelf voor de levering van een reclamebord, afmetingen 3,00 x 0,80 meter, dan betaalt u alleen jaarlijks de sponsorkosten van € 125,- of € 200,- per jaar.

Wedstrijdbalsponsor

Voor € 75,- kunt u met uw bedrijf een wedstrijdbal sponsoren voor één van de thuiswedstrijden van ons eerste elftal. Zijn alle wedstrijden van het eerste elftal van een wedstrijdbal voorzien, dan worden de wedstrijden van ons 2e selectie-elftal ingevuld.
Hiermee:
• Komt uw naam het hele seizoen op een wedstrijdaffiche in het clubgebouw te hangen;
• Komt uw bedrijf bij thuiswedstrijden in het programmablad te staan;
• Wordt door de speaker uw bedrijf genoemd als balsponsor van de te spelen thuiswedstrijd;
• En wordt uw (bedrijfs)naam en eventueel logo op de TV schermen in de kantine gepresenteerd.

Verenigings APP voor smartphones en tablets

De APP is een middel om leden en niet leden te voorzien van informatie. Deze is op iedere smartphone en tablet te gebruiken, dus niet alleen op Iphone of Android telefoons, maar op alle smartphones zoals Blackberry, Nokia, enz.

Op deze APP vindt u informatie over onze vereniging, het laatste nieuws, uitslagen, standen, afgelastingen, directe verbinding naar Twitter, Facebook, etc. De APP is zeker geen vervanger voor de website, maar een snelle manier om onderweg of thuis nog even de actuele stand van zaken te checken.

Op deze APP is uiteraard ook ruimte voor u als ondernemer die onze club een warm hart toedraagt. Voor een eenmalige bijdrage per jaar krijgt u, uiteraard met vermelding van uw logo en eventueel een (tijdelijke) actie van uw bedrijf, een mooie uiting op de club APP.

Er wordt ook rechtstreeks een link aangemaakt vanaf de APP naar uw website en zodoende komt u, via nieuwe media, bij een nog bredere doelgroep onder de aandacht.

FC Binnenmaas (mix groen, geel) zwarte letters Applicatie-OntwerpBovenste carrousel € 250,- per jaar
logo + doorlink naar de bedrijfswebsite

Onderste carrousel € 150,- per jaar
tekst+ doorlink naar de bedrijfswebsite

Actie van de maand € 85,- per actie
Actie van de week € 25,- per actie

Vlaggen

Rondom het hoofdveld is het mogelijk uw bedrijfsvlag te laten wapperen. In totaal € 100,- per jaar. Een unieke manier van reclame. We gaan er wel vanuit dat u zelf de vlag aanlevert.

Adverteren clubblad

Ons clubblad “De Derde Helft” verschijnt 2-wekelijks. Deze uitgave gaat naar ca. 250 leden en sponsors, in totaal een oplage van 200 stuks. Zowel op de omslag als in het binnenblad kan uw bedrijf adverteren.

Kosten per seizoen: € 60,- (1/8 pag.), € 120,- (1/4 pag.), € 240,- (1/2 pag.), € 450,- (1 pag.)

Tv-reclame

In onze kantine hangt een groot projectiescherm, alsmede twee kleinere flatscreens. Tijdens de wedstrijden komen hier de wedstrijdgegevens op te staan. Uw bedrijf kan hier doorlopend op adverteren voor € 300,- per jaar. Zie ook de website van www.cluboptv.nl.

Interesse?

Heeft u interesse om FC Binnenmaas te sponsoren? Zoals hierboven geschetst, zijn er verschillende mogelijkheden en in overleg is een leuk sponsorpakket samen te stellen.

Neem graag vrijblijvend contact op met één van de leden van de commissie sponsorzaken via email: sponsorzaken@fcbinnenmaas.nl of via de contactgegevens van één van de commissieleden.

Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW.