Sponsormogelijkheden

Sponsormogelijkheden FC Binnenmaas

De voetbalvereniging FC Binnenmaas speelt op een schitterend en modern complex, met 5,5 voetbalveld (waarvan 2 kunstgrasvelden), een nieuwe kantine en tribune met daaronder 18 kleedkamers. De nieuwe fusieclub is één van de grootste verenigingen van de Hoeksche Waard
geworden, met zo’n 35 jeugdelftallen en 5 senioren elftallen. Deze elftallen zijn inmiddels grotendeels door een groot aantal sponsoren in het nieuw gestoken, maar er zijn nog steeds elftallen die een shirtsponsor kunnen gebruiken. Naast shirtsponsoring zijn er nog meer
sponsormogelijkheden. De commissie Sponsorzaken van FC Binnenmaas heeft een aantal sponsorpakketten samengesteld, waaruit u kunt kiezen.

Binnen onze vereniging zijn de volgende vormen van sponsoring mogelijk:
• Shirt/tenue sponsor elftallen
• Reclameborden langs de velden
• Sponsordoeken rondom ons hoofdveld
• Wedstrijdballen
• Bedrijfsvlaggen rond het hoofdveld
• TV-reclame in de kantine

Heeft u interesse, stuur een email naar sponsorzaken@fcbinnenmaas.nl of meldt u bij één van de commissieleden van Commissie Sponsorzaken, dan maken wij graag een afspraak met u om de sponsorpakketten toe te lichten. Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW.

Shirt/tenue sponsor elftallen:
FC Binnenmaas heeft zo’n 40 elftallen in competitie verband spelen. Deze moeten voorzien worden van een wedstrijdtenue, trainingspakken en tassen. De meeste van onze teams zijn inmiddels van een sponsor voorzien, enkele nog niet. Wilt u zo’n (jeugd)team sponsoren? Wij vertellen u graag de prijzen en mogelijkheden, deze variëren voor een pupillen elftal van € 1.400,- tot een senioren elftal tot € 2.400, – ex btw. Wij zorgen dat u sponsornaam op het shirt, trainingspak en tas komt te staan. Ook een elftal sponsoren met meerdere sponsors is mogelijk!

Reclameborden sponsor:
U kunt de vereniging sponsoren door middel van een reclamebord met de naam van uw firma er op. Deze komt rondom het hoofdveld te hangen en levert veel kijkers op.

In principe verzorgen wij de productie van een reclamebord. Wij hanteren diverse afmeting van onze reclameborden, t.w.: Standaard bordmaat is 3,00 meter x 0.80 meter. Maar u kunt bij FC Binnenmaas ook borden van 6, 9 en 12 meter neerhangen. Eén korte zijde van ons hoofdveld is zelfs helemaal van borden (60 meter) voorzien door 1 sponsor. Dit is ook mogelijk voor de andere korte zijde. Materiaal borden: Trespa 6 mm. De éénmalige kosten voor het maken van een bord met enkelzijdige bedrukking zijn € 250,-. En de jaarlijkse sponsoring van de vereniging bedraagt € 125,-.

Voor de tribune zijn er mogelijkheden om een dubbelzijdig bedrukt bord te plaatsen, waarmee zowel reclame richting de tribune als het speelveld wordt gemaakt. Op dit moment zijn al deze plaatsen bezet. De éénmalige kosten voor het maken van een bord met dubbelzijdige bedrukking zijn € 375,- en de jaarlijkse sponsoring van de vereniging bedraagt € 200,-. Wilt u een bord van meer dan 3 meter neerhangen, neem contact op en wij vertellen uw de mogelijkheden en prijzen.

Sponsordoeken:
Wij zien steeds meer sponsors die een sponsordoek willen plaatsen bij ons hoofdveld. Wij kunnen in overleg met u een leuke plaats voor u uitzoeken. Kosten vanaf € 125, – per 3 meter.

Wedstrijdbalsponsor:
Voor elke thuiswedstrijd van ons 1e elftal wordt er een nieuwe wedstrijdbal gebruikt. U kunt met uw bedrijf deze wedstrijdbal voor € 75,- ex btw sponsoren. U komt dan als balsponsor deze wedstrijd in ons programmaboelke te zijn staan en onze speaker maakt voor de wedstrijd de balsponsor bekend aan de toeschouwers. Tevens krijgt u een uitnodiging voor de wedstrijd.

Bedrijfsvlaggen:
Rondom het hoofdveld is het mogelijk uw bedrijfsvlag het gehele seizoen te laten wapperen. U levert zelf uw bedrijfsvlag aan. De jaarlijkse kosten zijn € 100,- ex btw. Een unieke manier van reclame maken voor uw bedrijf.

TV-reclame “Club op TV”:
In onze kantine hangen diverse flatscreens. Hierop draaien wij informatie over onze club, een landelijke nieuws pagina, weer bericht, etc. Tussendoor komen ook reclame uitingen van onze hoofdsponsor en adverteerders van onze club. De TV ’s staan elke trainingsavond en zaterdag tijdens de wedstrijd de gehele dag aan. Wilt u tijdens het voetbalseizoen ook uw reclame op onze TV ’s mee laten draaien? Dit kan voor € 150,= ex btw per seizoen.

Interesse?
Heeft u interesse om FC Binnenmaas te sponsoren? Zoals hierboven geschetst, zijn er verschillende mogelijkheden en in overleg is een leuk sponsorpakket samen te stellen. Neem graag vrijblijvend contact op met één van de leden van de commissie sponsorzaken via email:
Email: sponsorzaken@fcbinnenmaas.nl of telefonisch P. Dorst 06-22231502.