Regels opzeggen lidmaatschap

let op 

Ben je spelend lid of niet spelend lid en je wilt je lidmaatschap opzeggen dan dien je dit schriftelijk te doen uiterlijk voor 1 juni van het lopende seizoen, aan onderstaand correspondentieadres of per email naar ledenadministratie@fcbinnenmaas.nl

Ook is het mogelijk om het afmeldingsformulier op de website in te vullen. Wanneer je niet op tijd opzegt, dan ben je ook het volgend seizoen lid van de vereniging en ben je de volledige contributie verschuldigd over het gehele volgende seizoen. Hier is geen discussie over mogelijk.

Omzetten naar een ander lidmaatschap

Wil je, je lidmaatschap omzetten van bijvoorbeeld spelend lid naar niet spelend lid (rustend lid) of naar donateur of anders, dan moet je dit voor 1 juni van het lopende seizoen, schriftelijk kenbaar maken aan onderstaand correspondentieadres of per email naar ledenadministratie@fcbinnenmaas.nl of vul het wijzigingsformulier op de website in.

Wil je het komend seizoen komen spelen bij de FC Binnenmaas en ben je nog lid van een andere vereniging.

Wanneer je lid bent van een andere voetbalvereniging en je wilt bij de FC Binnenmaas gaan spelen, dan kan je dat vanaf dit seizoen digitaal regelen. Meld je aan via het aanmeldformulier op de website. Bij de opmerkingen graag je bestaande knvb nummer opgeven. De overschrijving vindt daarna digitaal plaats. Als er problemen zijn met de overschrijving wordt contact met je opgenomen.

Overschrijven naar een andere vereniging.

Meld je bij de nieuwe vereniging. De overschrijving verloop verder digitaal.

Let op:
Zorg er zelf voor dat de betaling van contributie en/of boetes is voldaan en dat alle kleding en attributen behorend aan FC Binnenmaas zijn ingeleverd.

Wanneer niet aan deze verplichtingen zijn voldaan zal dit tot een digitale blokkade leiden.

De KNVB zal dan de overschrijving weigeren.

LET OP: De overschrijvingstermijn sluit ieder jaar op 15 juni, dus zorg dat je op tijd bent.

Correspondentieadres:

  • FC Binnenmaas
  • t.a.v. Ledenadministratie
  • Postbus 5421
  • 3299 ZG  Maasdam

Email: ledenadministratie@fcbinnenmaas.nl

Voor aanmelding, wijzigingen en opzeggingen van het lidmaatschap, vul het betreffende formulier op de website in (klik hier).