Woensdagavond 12 juni hebben in restaurant Lake House Binnenmaas de sponsors van het 1e elftal het contract weer met 3 jaar verlengt. Marcus Reedijk tekende het contract namens European Tyre Distributors B.V. (ETD) uit Strijen. Bert Reedijk en Lennart Monster waren namens Reedijk Wheels and Tyres Group B.V. uit Strijen vertegenwoordigd. Als vertrouwde broeksponsor tekende Henk Legerstee het contract namens Autorijschool Henk Legerstee uit Maasdam. Als vervanger voor de gestopte sponsor Friesland/Campina Maasdam werd zoals eerder aangekondigd een nieuwe sponsor gevonden, namelijk Toll Global Forwarding uit Rotterdam. Tijdens deze avond vertegenwoordigd door directeur Arjan-Olivir van der Woning.

Alle sponsors hebben er veel zin in nu het 1e elftal weer in de 2e klasse uit gaat komen. Het bestuur en de sponsorcommissie bedanken alle sponsors en hopen dat het 1e elftal hun sponsornamen positief zullen uitdragen.

European Tyre Distributors B.V. (ETD), voorzitter Arjon v.d. Giesen met Marcus Reedijk
Reedijk Wheels and Tyres Group B.V., voorzitter Arjon v.d. Giesen met Bert Reedijk en Lennart Monster
Autorijschool Henk Legerstee, voorzitter Arjon v.d. Giesen met Henk Legerstee
Toll Global Forwarding, voorzitter Arjon v.d. Giesen met Arjan-Olivir van der Woning