Wij, de Technische Commissie (TC), zijn verheugd te kunnen melden dat het jeugdkader voor het seizoen 2024/2025 vorm begint te krijgen. We zijn nu al in staat om een groot deel van onze jeugd- en selectietrainers bekend te maken, wat zorgt voor stabiliteit binnen onze jeugdopleiding.

Jeugd Selectieteams jongens:
JO19: Bij JO19-1 blijft een vertrouwd gezicht voor de groep; ook komend seizoen zal Constant Jabaay (KNVB VC1) de rol van hoofdtrainer vervullen. Het doel voor seizoen 2024/2025 is meedoen aan de top van de hoofdklasse en de jonge talenten voorbereiden op de overstap naar de senioren.

JO17: Bob Gomersbach (KNVB VC1) blijft de stabiele factor bij JO17-1. Bob zal binnenkort zijn KNVB VC2-opleiding afronden. De overwegend jonge selectie (U16) blijft intact en zal een poging wagen om het divisieniveau te bereiken.

JO15: Marius Heinerman (KNVB VC1) is al jaren een vaste kracht bij onze U14/15 leeftijdscategorie. Met zijn ervaring bereidt hij de spelers en speelsters voor op de route van het juniorenvoetbal. JO15-1 komt in het seizoen 2024/25 uit in de hoofdklasse.

JO13: Danny Maijers (KNVB JVC) is geen onbekende binnen de club. Met zijn schat aan ervaring als eerste elftalspeler en assistent-trainer bij het eerste elftal, neemt hij de jonge spelers en speelsters aan de hand om het “grote” veld te gaan ontdekken. JO13-1 komt in het seizoen 2024/25 uit in de hoofdklasse.

JO11: Jaco v.d. Kooij (KNVB JVC) is dit seizoen trainer van JO11-3 (2014), waarmee de nodige successen worden geboekt. In het seizoen wil deze gedreven trainer die lijn doortrekken. De JO11-1 komt in het seizoen 2024/25 uit in de hoofdklasse.

JO10: Milan Schouten (KNVB JVC) is één van de “jonge” trainers binnen ons kader. Milan, die zelf actief keeper is in de seniorenselectie, deelt zijn passie voor het spel met de jonge spelers en speelsters, zowel in de vormen 6vs6 als 8vs8.

JO9: Voor het zesde seizoen op rij is Patrick van Beekum (KNVB JVC) onze JO9-trainer. Zijn enthousiasme slaat enorm aan bij de spelers en speelsters. Met deze aanpak weet Patrick ieder seizoen een geweldige ontwikkeling door te maken met de jongste jeugd en zo de basis te leggen voor onze jeugdopleiding.

Jeugdteams meiden:
Ook bij de meidenafdeling hebben we een brede groep enthousiaste trainers met de nodige ervaring. In elk team is minimaal één trainer met een KNVB JVC-diploma aanwezig, om net als bij de jongens een stabiele basis te hebben. Dit benadrukt onze toewijding aan een kwalitatieve jeugdopleiding, waarbij zowel de ontwikkeling van vaardigheden als het plezier in het spel centraal staan. De volgende teams en trainers zijn in het seizoen 2024/25 actief:

MO17-1: Jeroen Verboom

MO15-1: Alexander v/d Hoek, Reimar Mommers en Sebastiaan van Essen

MO13-1: Edwin van Kooten, Leon Bos en Sara Zeedijk

MO13-2: Derek Veldmans en Bayram Kiliç

MO11: Michael Nelis en Roberto Bastiaan

MO10: Martijn Put, Anita de Zeeuw en Sanne Kwakernaat

Komende periode gaan we ook de overige teams en trainers in kaart brengen. Het streven is om voor 1 juni 2024 het gehele plaatje rond te hebben.

Inmiddels zijn we al gestart met het intern mee trainen van spelers en speelsters bij de diverse selectieteams. Heb je interesse om je bij een van onze teams aan te sluiten voor het seizoen 2024/2025? Neem dan gerust contact op via jeugdopleiding@fcbinnenmaas.nl. Je bent van harte welkom om bij ons mee te trainen en de sfeer en aanpak binnen onze jeugdopleiding te komen proeven.

De Technische Commissie