De technische commissie kan toch wel met trots melden dat de gehele huidige technische staf heeft aangegeven ook volgend seizoen graag voor onze drie selectie elftallen te willen staan.
 
Zo zal hoofdtrainer Sander Fakkel met zijn assistenten Peter Boekholt en Danny Mayers weer voor het 1e elftal staan. Verzorger Kees v.d. Pligt, elftalleider Leo van Gammeren en keeperstrainer en tevens assistent scheidsrechter Martin Remmers zullen ook hun taken weer met vol enthousiasme uitvoeren.
 
Het 2e elftal zal weer onder leiding staan van Jorian den Otter en Xander Peek. Patrick Weteling zal weer als elftalleider optreden en verzorgster Annemarie de Snaaijer zal de spelers weer gaan verzorgen. Wel zijn we voor het 2e elftal nog op zoek naar een vaste assistent scheidsrechter. Heb je interesse hierin laat het dan zeker weten aan de staf of technische commissie. 

Ons onder 23 elftal zal weer worden begeleid door hoofdtrainer Peter Heiszwolf met zijn vaste assistent Tjallie Lubbelinkhof. John Barendrecht blijft assistent scheidsrechter, Michel Preesman elftalleider en nieuwkomer Corrine de Baat plakt er ook graag nog een seizoen achteraan als verzorgster.

De technische commissie is blij met deze continuïteit in het complete kader en hoopt zo weer stapje voor stapje beter te worden in de ontwikkeling van gehele selectie.