Op een prima bespeelbaar veld wat sneeuwvrij gemaakt was door vrijwilligers van FC Binnenmaas, waaronder Ad v.d. Borst, begon de 023 aan zijn eerste wedstrijd van de zware competitie Divisie 3C. De eerste helft was om van te smullen en alles kwam eruit waar wekelijks op getraind wordt en besproken wordt. Er moest wat geschoven worden door een paar afwezige (Alon, Sander. Joey en Guylian) en we niet terug konden vallen op afvallers van 1 omdat daar ook een paar zieken en geblesseerden waren. Maar nogmaals zelfs met het geschuif stond het als een huis en was het genieten dit betekent ook dat al de jongens stappen hebben gemaakt en ook op diverse plekken kunnen spelen. Helaas maakte FC Binnenmaas de kansen niet af en kregen we een penalty tegen die wij maar ook de tegenstander niet helemaal kon plaatsen waardoor we tegen een 0-1 aanliepen geheel onverdiend. Hierna toonden we veerkracht en bleven de bal rond laten gaan met veel positie wisselingen waardoor we steeds een man meer vrij hadden. In de 43e minuut probeerde Rayden het een keer van afstand en schoot de bal onhoudbaar in de verre hoek waardoor hij weer zijn doelpuntje mee pikte.

Na de rust werd het spel een stuk onrustiger en kwam Oranje Wit er af en toe uit als bovenliggende partij. Wel moet gezegd worden dat er heel wat kansen ontstonden voor FC Binnenmaas, maar die helaas niet verzilverd werden.  In minuut 68 probeerde Ids het maar een keer van afstand die de keeper van Oranje Wit maar net kon keren, maar hier was Ziv Gullit als de kippen bij en maakte deze af 2-1. Na deze goal stond FC Binnenmaas nog na te genieten en dezelfde minuut was het al 2-2, geheel onnodig. In deze afdeling gaat elk foutje afgestraft worden en had dit nooit meer uit handen gegeven mogen worden. Rick van Aalst viel nog uit en werd prima vervangen door Luka Sint Niklaas. De kansen bleven wel voor FC Binnenmaas maar Oranje Wit was op dat moment wel de bovenliggende partij. Wellicht speelde de conditie op door het agressieve spel uit de eerste helft maar hier zal zeker een tandje bij moeten willen we 90 minuten zo gedisciplineerd kunnen spelen.

Al met al een mooie pot met veel kansen en 2 geheel verschillende helften waar we zeker van kunnen leren en verbeteren.

Opstelling  
Milan Schouten – Ids Derksen – Rick van Aalst – Jeppe Lublinkhof – Finn van Stein – Rick van der Heyden – Sebastiaan Stapper – Rayden Winklaar – Ziv Gullit – Dylan Doek

76e minuut Rick van Aalst uit Luka Sint Niklaas in
82e minuut Ziv Gullit uit Samu John Fatwi in