Afgelopen zaterdag vond de drukbezochte nieuwjaarsreceptie van FC Binnenmaas plaats in de kantine van onze club. Tijdens de receptie werden, na een terugblik op 2023 en vooruitblik op 2024 door voorzitter Arjon van der Giessen, diverse jubilarissen gehuldigd.

Lid van verdienste:
Arie van ’t Hof kreeg de onderscheiding als “lid van verdienste” voor zijn jarenlange inzet bij onze gewaardeerde werkploeg.

70 jaar (1953):Een mijlpaal voor onze 2 “oudste leden” te weten Jo Schouten en Jaap Stooker. Jo nam de onderscheiding zelf in ontvangst en voor Jaap gaan wij nog een passende gelegenheid zoeken om hem deze “mijlpaal” te overhandigen.

60 jaar (1963):Teun Stooker en Arie Reijerkerk.

50 jaar (1973):Bert van Waardenburg.

40 jaar (1983):Lennart Rovers.

25 jaar (1998):Stefan van Waardenburg, Kevin den Broeder en Bjorn den Otter.

Via deze weg willen we de jubilarissen nogmaals feliciteren met deze bijzondere prestaties en bedanken voor de jaren lange steun en toewijding aan de club en we hopen dat zij allen dit nog lange tijd voort mogen en willen zetten.

Voorzitter Arjon van der Giessen
Arie van ’t Hof
Jo Schouten
Teun Stooker
Bert van Waardenburg