Ben je klaar om je voetbalkennis op de proef te stellen? FC Binnenmaas nodigt je uit voor een avond vol voetbalplezier tijdens onze spannende voetbalquiz. Dit is je kans om te laten zien wat je weet en misschien zelfs met een paar fantastische prijzen naar huis te gaan!

Wanneer: Vrijdag 2 februari 2024 van 20.00 tot 22.30 uur
Waar: Kantine FC Binnenmaas

Hoe werkt het?

De voetbalquiz is toegankelijk voor iedereen van 16 jaar en ouder. Om deel te nemen, vorm je een koppel waarvan ten minste één persoon lid is van FC Binnenmaas. De quiz bestaat uit verschillende rondes met uiteenlopende voetbalgerelateerde onderwerpen, dus bereid je voor op een uitdagende en gevarieerde avond.

Beperkte beschikbaarheid

We hebben plaats voor 30 koppels, dus zorg dat je er snel bij bent. Vol = vol! Wacht niet te lang met aanmelden om teleurstelling te voorkomen.

Aanmelden

Wil je meedoen? Stuur dan een e-mail naar e.vankooten@fcbinnenmaas.nl met de voor- en achternamen van beide deelnemers van je team.

Waarom meedoen?

Naast de eer en de kans om jezelf de ‘professor Binnenmaas’ te mogen noemen, zijn er fantastische prijzen te winnen. Dit is niet alleen een geweldige kans om je voetbalkennis te testen, maar ook om een gezellige avond door te brengen met medeliefhebbers van het spel. Mis deze kans niet om je voetbalkennis te laten schitteren en tegelijkertijd een leuke avond te beleven. We kijken ernaar uit om je te zien op vrijdag 2 februari in de kantine van FC Binnenmaas.