Omdat het huidige scorebord na 17 jaar gebreken gaat vertonen heeft sponsorzaken een actie opgestart voor het realiseren van een nieuw digitaal LED scorebord. Deze actie mag geslaagd worden genoemd. Een 9-tal sponsors heeft hier positief op gereageerd en maken het mogelijk het nieuwe digitale scorebord te gaan bestellen. Het nieuwe LED bord wordt net als het huidige 3 x 2 meter groot. Het heeft via een app tal van mogelijkheden om tijdens wedstrijden mooie plaatjes te vertonen, o.a.: speeltijd, de scores, rode en gele kaarten, wissels, adverteerders, spelersnamen, etc. De sponsors van dit digitale LED scorebord zullen bij het gebruiken van het scorebord hun bedrijfsnaam of logo terug zien op dit scherm!

Op bijgaande foto is het contract met de leverancier ondertekend. Het digitale LED scorebord in de tweede helft van augustus geplaatst worden.