De topper tegen Oranje Wit stond vandaag op het programma, je zou zeggen daar hoeft niemand zich voor op te laden echter was vandaag het tegendeel waar, dat het een keer niet lukt, dat kan gebeuren maar werken in een topper is wel het minste wat je van elkaar mag verwachten en dan zou eigenbelang zich ondergeschikt moeten maken aan het team belang.  Uit deze wedstrijd was wellicht wel goed te merken dat het iets meer vergt om de volgende stap te kunnen maken. Door de afwezigheid van Sander Sterrenburg en Rick van der Heiden waren er 2 sterkhouders van 023 niet aanwezig die normaal vooraan gaan in de strijd en belangrijk zijn voor het team.

De wedstrijd startte op het mooie complex van Oranje Wit op het hoofdveld met veel meegereisde Binnenmaas supporters, de wedstrijd begon in een veel te laag tempo tegen een inzakkende tegenstander die zijn huiswerk goed gedaan had en via uitvallen zijn kansen ging zoeken. Na 17 minuten keken we tegen een 2-0 achterstand aan door zeer effectieve uitvallen waarbij de omschakeling te wensen over liet, wellicht was de grootste teleurstelling wel dat er tot de 2-0 geen kans werd afgedwongen en het spel zich in liet kenmerken door de simpelste ballen niet juist in te spelen waardoor we meer met de bal aan het vechten waren dan dat we in ons eigen spel konden komen en waardoor de middenvelders niet aangespeeld konden worden wat als consequentie had dat ook de 2 spitsen niet bereikt konden worden.  De volgende tegenvaller was dat de niet geheel fitte Tao gewisseld moest worden voor Guylian wat echter wel wat agressie in het spel bracht wat resulteerde in een goede aansluitingstreffer van Guylian op aangeven van Dylan Doek, dit was ook gelijk de rust stand.

Na rust kwam Binnenmaas met goede bedoelingen uit de kleedkamer die na 1 minuut al weer de koelkast in konden door een geweldige goal van Oranje Wit waar Dirk Boonstoppel kansloos was. Dit betekende 3-1 en wederom een achterstand van 2 goals. Hierna herpakte Binnenmaas zich iets en gingen er spelers opstaan en ging de felheid omhoog hierin namen het voortouw aanvoerder Stefan Hoed en Joshua Ender van de 023 en van de jongelingen Fin v.d. Bom en Sidney Korver, die wederom overal aanwezig was en Rick van Aalst die bij de corners mee naar voren ging en voor gevaar zorgde met zijn lengte . In de daarop volgend 10 minuten kwam Binnenmaas goed terug door 2 goals Stefan Hoed maakte een schitterende vrije trap waarbij de goed keepende doelman van Oranje Wit kansloos was en wederom Guylian. Hierna was er genoeg tijd over en leek Oranje Wit er doorheen te zitten en kwam Binnenmaas tot redelijk wat kansen waar op het laatste moment net niet de trekker werd overgehaald. Het spel van Oranje Wit werd iets harder en een paar ongelukkige overtredingen werden bestraft met een gele kaart door de goed leidende scheidsrechter Groesbeek. 10 minuten voor tijd kreeg de uitblinkende Oranje wit aanvaller nogmaals geel wat resulteerde dat er tegen 10 man het restant moest worden uitgespeeld , dit leidde niet meer tot kansen waardoor een terechte 3-3 als eindstand op het bord kwam. Volgende week wederom een belangrijke pot voor de 023 tegen RBC 023 waarbij er echt uit een ander vaatje getapt zal moeten worden en een over mijn lijk mentaliteit getoond zal moeten worden. Dit om een goed seizoen leuk af te sluiten en ook aan te tonen wie er klaar is voor een stap omhoog.

Opstelling
Dirk Boonstoppel – Robin Verhoeven – Rick v Aalst – Fin vd Bom –  Finn van Stein – Joshua Ender –  Jeppe Lubbelinkhof – Stefan Hoed – Sidney Korver – Dylan Doek – Tao Buizer

Wissels
Samuel John Fetewi  
Alon Schipper
Guylian Bangert in Tao Buizer uit
Ziv Gullit in Finn van Stein uit