Voor de vierde keer werd de wedstrijd gespeeld tegen Drechtstreek 023 en werd het deze middag een gemakkelijke en ruime overwinning voor de jongens van Binnenmaas. Na de teleurstelling tegen RBC was er vandaag maar 1 uitslag nodig en dat was de 3 punten op Binnenmaas houden om mee te blijven doen voor het kampioenschap.

Met waarschijnlijk het jongste elftal in de korte historie van de 023 starten we vandaag gedegen en zakelijk aan de wedstrijd waarbij eerst de organisatie neergezet moest worden en van daaruit gaan voetballen. Vanuit de achterhoede werd er eigenlijk de gehele wedstrijd niks weggegeven en waar nodig was zette Dirk het neer en verplaatste het spel gelijk weer om het tempo erin te houden. Ondanks dat Dirk bijna niks te doen had straalde hij vertrouwen uit en was geconcentreerd bij de spaarzame ballen die bij hem kwamen, Rick de alleskunner werd naar links gepositioneerd om plek te maken voor Ids die weer een perfecte wedstrijd speelde als rechtsback. Het centrum dat bestond uit Finn v.d. Bom en Sander Sterrenburg en deze fungeerde vandaag of dat ze al jaren samen speelden en vulden elkaar perfect aan. Met deze achterhoede waar al snel duidelijk werd voor Drechtstreek dat hier vandaag niks te halen viel maakte het voor het middenveld makkelijk om het balletje rond te laten gaan wat vandaag niet eens op het hoogste tempo hoefde maar zoals de opdracht was , hou je geduld en balbezit , het balletje ging rond met als gangmaker Sidney Korver die het spel verdeelde daar nog eens bijkomend met de doorschuivende Tao en de veel in het spel betrokken zijnde Mike de Graaf en Finn van Stein leek het wel eigenlijk de gehele wedstrijd wel dat we met 2 man meer waren en continu in balbezit waren en was het Binnenmaas die er lustig op los tikte. Tel daar dan nog bij op dat de hardwerkende Ziv Gullit de gaten liep voor collega spits Stefan Hoed die er 3 inschopte en na afloop op de foto ging met de 3 wedstrijdballen en je hebt het complete plaatje. Het enige dat vandaag was op te merken was dat het tempo wellicht iets hoger had gemoeten en dat we onszelf te kort hebben gedaan met doelpunten. De bank die vandaag bestond uit Jeppe, Samu en Joshua alle drie Donderdag niet getraind vielen nog in en speelde het spelletje lekker mee en lieten zien dat de 023 ook in de breedte duidelijk is versterkt en iedereen voor zijn plekje zal moeten vechten voor de resterende wedstrijden die als we zo volwassen als vandaag blijven spelen nog wel eens leuk zou kunnen eindigen. Volgende week weer een oude bekende tegenstander, het stugge Groote Lindt.

De scheidsrechter van vandaag was Tim de Klepper die de wedstrijd onopvallend leidde zoals het hoort bij een scheidsrechter waardoor de 22 spelers alle vrijheid kregen om op een lekkere zaterdag een leuk potje te spelen waarbij helaas de krachtverhoudingen te groot waren.

5’ Ziv Gullit 1-0
13’ Stefan Hoed 2-0
Rust  
57’  Stefan Hoed 3-0
86” Stefan Hoed 4-0

Opstelling
Dirk Boonstoppel – Ids Derksen – Finn v.d. Bom – Sander Sterrenburg – Rick v.d. Heiden – Finn van Stein – Tao Buizer – Sidney Korver – Mike de Graaf  – Ziv Gullit – Stefan Hoed

Wissels
Joshua Ender 57e min in Ziv Gullit uit
Samuel John Fetewi 57e min in Finn v.d. Bom uit
Jeppe Lubbelinkhof 45e min in Tao Buizer uit