Een oude bekende die we dit seizoen al voor de 4e keer treffen en met steeds wisselende resultaten, Groote Lindt. In de eerste competitie 2x winst, maar door een gelijkspel de laatste wedstrijd was FC Binnenmaas gewaarschuwd.

FC Binnenmaas begon goed en de verdediging was weer onder vertrouwde handen van aanvoerder Joey de Graaf die terug was van een blessure met Sander en Dylan als vertrouwde medespelers en werd gecomplimenteerd door Robin Verhoeven die eigenlijk de gehele wedstrijd geen kansen weg gaven.  Na het beginsignaal werd eigenlijk gelijk duidelijk dat Groote Lindt het dit keer anders aanpakte waar ze bij de vorige ontmoetingen veelal inzakte en op de eigen helft bleven werd er dit keer op al de posities druk gezet waarbij vooral het middenveld met de van een blessure terug gekeerde Finn van Stein het lastig mee hadden en zich eigenlijk geen raad wisten. Toch diende zich de kansen voor FC Binnenmaas zich aan zoals eigenlijk elke week wel en wist Junior van Esch na 2x de lat te raken. Bij de 2e rebound zat Samu er goed bij wat in de 30e minuut de 0-1 betekende. Hierna verliep het spel veelal op het middenveld waar maar geen grip op kwam.

Na de rust waar we weer wat omzettingen deden en besloten ons in te laten zakken en van daaruit proberen de kansen te creëren dit pakte goed uit Groote Lindt was veelal aan de bal maar de kansen waren voor FC Binnenmaas. Dat het tot de 90e minuut spannend bleef was vooral aan de niet afgemaakte kansen te danken, maar een positief punt was dat de inzet bij iedereen aanwezig was. De wedstrijd werd uiteindelijk in de 90e minuut beslist door een penalty van Stijn Remmers, 0-2.

Al met al wederom een mooi resultaat waar de 023 weer meedoet voor de bovenste plaatsen in de 4de divisie. Tevens ook een mooi afscheidscadeau voor Rob van Esch die als interim trainer het stokje bij 1 gaat overnemen. Hij wordt opgevolgd door Brayen Wolff, een oude bekende voor een gedeelte van de groep.

Opstelling:
Dirk –  Robin – Sander uit Mike in – Joey – Finn – Rick – Jeppe – Dylan – Stijn – Samu uit Joshua in – Junior uit Robin in