Vorige week heeft het bestuur het besluit genomen om de samenwerking met onze hoofdtrainer Michel van Noort per direct te beëindigen. Reden hiervoor zijn de tegenvallende resultaten.

Met de nog resterende 9 competitiewedstrijden voor de boeg willen we proberen het tij te keren. Hoe nu verder? Als bestuur hebben we met de spelersgroep en met de huidige staf gesproken om goed te luisteren naar hun verhaal, welke wensen/verwachtingen/voorkeuren er zijn. Na deze informatie opgehaald te hebben heeft het bestuur besloten om Rob van Esch door te schuiven als trainer vanuit het O23 elftal naar ons eerste elftal. Samen met Danny Maijers en Bob Gomersbach hebben we dan de trainersstaf voor het eerste elftal weer compleet. Omdat Rob door deze verschuiving de O23 gaat verlaten hebben we Brayen Wolff bereid gevonden om de rest van het seizoen, samen met Marius Heinerman, bij de O23 af te maken.

We hopen dat iedereen de komende periode de schouders eronder zet en dat we met z’n allen er alles aan doen om ervoor te zorgen dat we in de tweede klasse kunnen blijven.