Door het aangekondigde vertrek van de verdedigers Luc Rozendaal (SHO), Mayles Glenn (Zuidland), Leroy Verwey (onbekend) en Rivet Nefuani (gestopt) is FC Binnenmaas op zoek naar verdedigende versterkingen. Met de 24 jarige Youri van Ruiven heeft het zijn eerste aanwinst binnen.

Youri die op 16e jarige leeftijd zijn debuut maakte in OSV 1 kan zowel rechtsback als centraal in de verdediging spelen. Youri werkt op de afdeling┬áSales & Business Development bij NeeleVat en is geen onbekende bij spelers in onze selectie. Want met een vriendin uit Puttershoek kent hij al verschillende spelers en vind het nu het juiste moment om de overstap naar FC Binnenmaas te maken. “Ik heb ontzettend veel zin om voor deze mooie club uit te komen en hoop snel weer voor een promotie te spelen.” Want in het corona jaar 2019-2020 was hij met OSV hier heel dichtbij totdat het abrupt gestopt werd. Ook kijkt hij uit naar de samenwerking met de nieuwe trainer Sander Fakkel waar hij veel goede berichten over heeft gehoord.

Wij wensen Youri heel veel plezier en succes bij FC Binnenmaas.

De Technische Commissie