Wederom had FC Binnenmaas de beschikking over 8 man van waar ze de competitie mee zijn gestart gelukkig konden we gebruik maken van spelers van de JO19 die vrij waren waarvoor onze dank. Met de basisopstelling die duidelijk was en volgens de afspraak, niemand was te laat en Finn was heel de week op vakantie geweest dus startte op de bank, ook gingen we weg met maar 14 man waarbij wel en paar licht geblesseerde speler bij zaten maar afspraak is afspraak.

Drechtstreek konden we nog als de stugge ploeg waar het vorige seizoen ons hier het kampioenschap heeft gekost door daar gelijk te spelen en waarbij later bleek we 1 punt te kort kwamen om te promoveren. Ditmaal waren we gewaarschuwd maar we begonnen de wedstrijd fel en de verdediging stond gelijk scherp en kort en gaf eigenlijk niks weg, zoals van te voren gezegd in de bespreking als het middenveld goed speelt ontlast je de verdediging en ga je de wedstrijd winnen, is natuurlijk een simpele gedachte maar klopte uiteindelijk wel weer vandaag , maar dit soort dingen pakt de technische staf samen met de groep goed op en geeft blijk dat er bij iedere wedstrijd een idee zit wat het team goed oppakt. De wedstrijd gelijk in een redelijk tempo en het balbezit lag een de kant van Binnenmaas wat zich ook vertaalde in kansen en goed spel, Dirk had vandaag weinig te doen om zijn doel schoon te houden maar het beetje gevaar dat er kwam pareerde hij met verve en straalde rust op het doel uit ,  de achterhoede waarbij de alleskunner Rick v.d. Heijden ditmaal als laatste man werd neergezet naast de wederom zeer sterk spelende Sander Sterrenburg gaf eigenlijk niks weg en verzorgde een prima opbouw waar het middenveld makkelijk bereikt kon worden doordat Sidney Korver zich steeds prima liet inzakken om het spel te gaan verdelen . Dit  alles resulteerde in de 22e minuut door een knap doelpunt van Samu waarbij moet worden aangegeven dat we op dit moment al verder hadden moeten voorstaan maar dat het spel te frivool was en we af en toe te gemakzuchtig waren. 

Na de kleedkamer opgezocht te hebben werd er nogmaals aangehaald dat als de discipline in het team juist is het resultaat vanzelf komt en dat bleek ook. De 2e helft kwamen we nog meer in balbezit en kregen we nog meer kansen waarvan er uiteindelijk 2 werden benut door Ziv Gullit die een prima partij speelde. De prima leidende scheidsrechter R. van Gelder hield de wedstrijd prima onder controle nadat het duel wat pittiger werd.

Opstelling:
Dirk – Ids -Sander (uit 70″ in Finn) – Rick – Dylan (uit 83″ in Luka) – Sidney – Jeppe – Stefan – Mike – Ziv – Samu (uit 80″ John in).