24 maart start FC Binnenmaas met de opleiding Spelbegeleider/ Pupillenscheidsrechter. De opleider van de KNVB Academie neemt de deelnemers mee door de theorie en op het veld wordt de verdere uitleg geven, om zo goed mogelijk voorbereid te zijn op het begeleiden van wedstrijden. De opleiding is opgezet volgens het principe van ‘blended learning’. Je leert tijdens 2 cursusavonden van 2,5 uur op een vrijdagavond in de praktijk en door middel van een app op je telefoon of tablet. Daarnaast fluit je minimaal 2 stagewedstrijden bij jouw vereniging onder begeleiding van een praktijkbegeleider.

Door deze opleiding streeft FC Binnenmaas met ons jeugdvoetbal naar optimale ontwikkeling en optimaal spelplezier. Rituelen rondom de wedstrijden en de regels van het spel dragen bij een plezierige wedstrijd. Daarom zijn we op zoek naar nog meer scheidsrechters die hier een positieve bijdrage aan willen. Ben je 12 jaar of ouder, je bent trainer, leider, of ben je een ouder/verzorger van één van onze jeugdleden? Meld je dan aan!

Je kunt je aanmelden bij de trainer van je team of door een mail te sturen naar wedstrijdzaken@fcbinnenmaas.nl met als onderwerp opleiding en in de mail je naam, geboortedatum en telefoonnummer.

Ad Hitzerd en John den Otter
Wedstrijdzaken FC Binnenmaas