De wedstrijd tegen VVGZ van oud trainer Fop Gouman is een 0-0 stand geƫindigd. En gezien de kansen verhoudingen mocht FC Binnenmaas zich daar het meest mee prijzen. Door de vele afwezigen i.v.m. blessures en schorsingen was dit ook echt het maximaal haalbare.

Het team van trainer Michel van Noort ging waar het kon de fysieke strijd aan om VVGZ van zich af te houden. De gehele wedstrijd had VVGZ de overhand en FC Binnenmaas moest het dus doen met spaarzame uitvallen. Gelukkig waren de voorwaartsen van VVGZ niet scherp in de afwerking en stonden ook om de haverklap buitenspel. De wedstrijd ging er af en toe stevig aan toe en scheidsrechter Wesdorp moest een paar keer het gele kartonnetje tonen om de wedstrijd in goede banen te leiden. Hij moest zelfs in de allerlaatste minuut een rode kaart tonen aan uitblinker aan FC Binnenmaas zijde Maurice de Boer. Na balverlies op het middenveld werd nu wel een keer de spits van VVGZ op tijd weggestoken. Maurice kon niets anders meer doen door hem bij de arm vast te pakken wat dus rood voor hem tot gevolg had. En een vrije trap op 18 meter recht voor de goal. Deze werd prachtig over de muur in de kruising ingeschoten. Maar daar was doelman Thijs Botterhuis die met een werkelijk schitterende duik en dito redding de nul op het scorebord hield. Kort hierna floot de prima leidende scheidsrechter voor het eindsignaal en kon FC Binnenmaas weer een punt bijschrijven. Hier was uiteraard niet op gehoopt maar gezien de gehele wedstrijd werd dit punt nu wel gekoesterd.

Volgende week wordt er niet gespeeld i.v.m. inhaal/bekerweekend. Zaterdag 25 februari speelt FC Binnenmaas vriendschappelijk thuis tegen Victoria ’04 om 14.30 uur. De week daarna reist het voor de competitie af naar Ouderkerk aan de IJssel om het tegen het sterke Spirit op te nemen. Aanvang van die wedstrijd is 15.00 uur.