Ook dit jaar was de Grote Clubactie weer een groot succes. Dat was natuurlijk niet gelukt zonder de inzet van alle spelers die loten hebben verkocht. Van de JO8 spelers tot aan alle seniorenteams en gulle sponsoren, iedereen heeft ervoor gezorgd dat er in totaal maar liefst 3781 (!) loten zijn verkocht. Heel erg bedankt!

Iedereen heeft natuurlijk zijn en haar stinkende best gedaan, zo waren er maar liefst 35 spelers die meer dan 25 loten hebben verkocht. Deze hebben allemaal hun verdiende medaille in ontvangst genomen, maar drie toppers staken er dit jaar bovenuit: Roan van Uffelen (JO9-2) heeft dit jaar de meeste loten verkocht: 90, gevolgd door Bas van der Kooij van JO12-1 (61) en Reda Faraji namens de JO11-2 (55). Deze toppers verdienden uiteraard een mooie beloning voor hun inzet en zij hebben hun welverdiende prijs inmiddels in ontvangst genomen.

Van de teams heeft de JO12-1 de meeste loten verkocht. Een top 3:
– JO12-1 – 237 loten
– JO9-2 – 209 loten
– JO14-2 – 153 loten