De jaarlijkse boutmiddag na twee corona jaren is weer een enorm succes geworden. Het was lekker druk en tegelijk erg gezellig.

Het boutmiddag comité met als speerpunt Piet Dorst had kosten nog moeite gespaard om de meeste mensen met vele mooie prijzen huiswaarts te zien keren. Er waren dit jaar zelfs 5 super rondes. Speciale dank gaat hiervoor uit naar de vele sponsors om deze prijzen ter beschikking te stellen. We mogen als club enorm trots zijn met zo’n grote groep sponsors en hun betrokkenheid.

De middag werd op de voor hem karakteristieke manier aan elkaar gepraat door speaker Arie ‘t Jong. Hij prees aan het einde van de laatste super ronde de organisatie op de ludieke manier, met een Schrobbelaar in de hand en met de woorden: “Het liep weer als een trein, bedankt!”

Wel hebben verschillende comitéleden gezegd een stapje terug te willen doen en een overdracht te doen naar een nieuwe en jongere inbreng met het oog op de toekomst. Dus wil je op een bepaalde manier de club helpen met dit mooie evenement laat het zeker even weten. Dit kan via de bekende info kanalen op onze site of spreek gewoon iemand van het bestaande comité even aan. Bedankt alvast hiervoor.