Er stond vandaag de allesbeslissende wedstrijd op het programma in de Divisie 4 tegen Pelikaan O23. Waar de eerste wedstrijd nog uit met 1-3 gewonnen werd zat het er vandaag niet in (1-2 verlies).

De complimenten gaan uit naar de zeer jonge ploeg van Rob van Esch en Marius Heinerman die met ups en downs deze competitie hebben afgewerkt. Waarbij al snel de (ervaren) spelers, waar de O23 in het begin gebruik van kon maken, nu bij 1 meedraaien: Kris van Efferen, Stijn Remmers, Junior v Esch, Robin Verhoeven en Dirk Boonstoppel. Daarbij ook meegeteld dat Xavi Preesman langdurig geblesseerd raakte, niks dan lof voor dit team waarbij een hoop is opgestoken in de eerste seizoenshelft. Er is ervaren dat het er net iets anders aan toe gaat dan bij de junioren.

Er moet toch ook even worden gezegd dat de laatste wedstrijd met 4 spelers uit de JO19 is geƫindigd, terwijl de andere teams van vaste formaties gebruik konden maken.

Nu opmaken voor het trainingskamp in Benidorm en in de tweede seizoenshelft de volgende stappen maken.