Vanwege de werkzaamheden zijn de kruising Polderweg/N217 en de N217 tussen de rotonde Sportlaan en de rotonde N491
‘s-Gravendeelseweg periodiek niet toegankelijk.

Weekendafsluiting 2 tot 5 december Polderweg/N217
In het weekend van 2 tot 5 december is de kruising Polderweg/N217 wegens wegwerkzaamheden afgesloten voor autoverkeer. Dit duurt van vrijdag 2 december 21.00 uur tot maandag 5 december 6.00 uur ‘s ochtends. Zowel de kruising als bovenstaande wegen zijn dan afgesloten.

Hoe lopen de omleidingsroutes?
De omleidingsroutes zijn onderaan deze brief in een kaart bijgevoegd. De routes zijn als volgt:
– Komend vanaf de A16, rij dan om via de A16, A15 en A29
– Komend vanuit de richting Oud-Beijerland kunt u via de A29, A15 en A16

De routes zijn met wegbewijzeringsborden aangegeven vanaf de invalswegen van de snelwegen A16, A15 en A29. Kijk voor meer informatie op: www.N217.nl.

Onderstaand kaartje geeft de omleidingsroutes en afgesloten wegen weer rond de kruising Polderweg/N217.


Weekendafsluiting 2 tot 5 december N217 tussen rotonde Sportlaan en rotonde N217 (‘s-Gravendeelseweg/Trambaan) Tegelijkertijd wordt er ook aan de N217 gewerkt (vervangen voegovergangen) ter hoogte van het viaduct over de Boezemvliet in Maasdam. Dit duurt ook van vrijdag 2 december 21.00 uur tot maandag 5 december 06.00 uur. Automobilisten kunnen tussen de rotonde Sportlaan en de rotonde ‘s-Gravendeelsweg/Trambaan (N491) via de parallelweg van en naar Puttershoek komen. Aangezien de parallelweg te smal is om de hoeveelheid auto’s en fietsers hierover te laten rijden zullen de fietsers door Maasdam omgeleid worden via de Sportlaan, de Lageweg en de ‘s-Gravendeelseweg.