Afgelopen zaterdag stond de thuiswedstrijd tegen Oranje Wit 023 op de agenda. Altijd een tegenstander om rekening mee te houden.

De eerste minuten was het even aftasten en kreeg Oranje Wit wat kleine kansen maar na 7 minuten was het Samu die op de juiste plek stond na een afgeslagen bal en deze rustig kon intikken. Oranje Wit gaf nog niet op en creëerde enkele kansen maar het was Dirk die vandaag bij de les was. Na 28 minuten was het Alon die na een knap schot de 2-0 liet aantekenen. Binnenmaas werd sterker en kreeg steeds meer kansen. Toch was het even schrikken toen in minuut 37 John op de grond lag en naar zijn enkel greep. John die er bijna 2 jaar uit is geweest en inmiddels weer wat minuten aan het maken is moest worden vervangen. Gelukkig was het niet de bewuste enkel. Sterkte John. Rick kwam voor hem in de plaats en nam zijn inmiddels vertrouwde back positie in wat zorgde voor meer balans in het team. Direct daarna was het Jeppe die na een knappe run langs de lijn zorgde voor de 3-0. Maar het mooiste doelpunt van de dag viel net voor rust. Wederom was het Alon die vanuit een voorzet achter zijn standbeen langs zorgde voor de 4-0 wat tevens de ruststand werd.

In de tweede helft kon je merken dat de wedstrijd gespeeld was. Binnenmaas liet de teugels vieren en dat resulteerde in 2 doelpunten voor Oranje Wit waar de 4-2 een onhoudbare bal voor Dirk was die knap in de kruising verdween. Er ontstonden nog wat kansen voor Binnenmaas maar Kjell die inviel voor Samu en Joshua hadden vandaag helaas hun vizier niet op scherp staan. Na een lange blessure was het ook fijn dat Finn weer op het veld te zien was en weer enkele minuten kon maken. Het slot akkoord was alsnog voor Binnenmaas. In de laatste minuut was het corner die genomen werd door Stefan. Vanaf de zijlijn werd hem ingefluisterd om hem er in 1 keer in te draaien… wat hij dan ook gewoon even deed. Met een eindstand van 5-2 blijft de promotie in het zicht.

Volgende week staat de uitwedstrijd tegen Bolnes op de agenda. We zien jullie daar.