Het zonnetjes scheen de lucht was blauw al met al een mooie dag vandaag voor de jongens van de O23 om thuis aan de bak te gaan tegen Groote Lindt O23. Na een gelijkspel en een nederlaag moest er vandaag weer gewonnen worden om boven in te blijven meedraaien.

Nadat in de uitwedstrijd de bus nog werd geparkeerd voor het doel zagen we vandaag dat tegenstander had besloten om toch maar gewoon te gaan voetballen. Al snel was duidelijk dat Binnenmaas de boven liggende ploeg was. Dat resulteerde dan ook in 2 snelle goals van Alon Schipper in zowel de 1e als 5e minuut. Alon schoot in minuut 13 ook nog even op de paal… anders wat het 1 van snelste hattricks geworden op De Lange Weide. Groote Lindt bleef lekker voetballen en met een paar speldenprikken die ze uitdeelden moest Binnenmaas alert blijven. Na een knappe aanval was het Joshua Ender die met een knap afstandsschot de 3-0 op het scorebord bracht, wat gezien het spel ook terecht was. Net voor rust was het de inmiddels weer op het veld teruggekeerde, minuten makende John Reinsma die de 4-0 liet aantekenen.

Na de rust was het dan ook redelijk eenrichtingsverkeer en was het Binnenmaas die de wedstrijd uitspeelde met nog een eigen goal van Groote Lindt en nog een mooie goal van Samu werden de 90′ minuten volbracht. Met deze overwinning op Groote Lindt blijft het spannend want ook de concurrentie liet geen punten liggen. Volgende week staat de uitwedstrijd tegen RBC Roosendaal op de agenda en ook dan dienen de punten mee naar Maasdam te worden genomen. Deze week dient er dan ook weer met vol energie te worden getraind.