Afgelopen zaterdag stond voor Binnenmaas 023 de thuiswedstrijd op de agenda tegen RVVH 023. Een wedstrijd om de eerste plaats in de competitie. Nadat de uitwedstrijd nog kantelde in het voordeel van Binnenmaas was het vandaag goed te zien dat dit één van de sterkste ploegen is in de afdeling. Vanaf het begin was RVVH de baas op het veld en was het Binnenmaas die constant onder druk werd gezet. Binnenmaas kreeg wel wat kansen onder andere Alon Schipper die de paal raakte maar het was duidelijk te zien dat RVVH vandaag de betere ploeg was. Feller in de duels en met goed combinatie voetbal was het RVVH die de wedstrijd dicteerde. Bij Binnenmaas lag vooral het probleem dat voorhoede de bal niet lang kon vasthouden waardoor door de aansluiting vanaf het middenveld stagneerde. Na de 0-1 voor RVVH viel dan ook snel de 0-2 wat ook meteen de ruststand was.

Na rust was te zien dat Binnenmaas iets meer druk ging zetten wat opnieuw resulteerde in wat kleine kansen. Maar toen ook daar RVVH grip op kreeg door onder de druk uit te voetballen was het vandaag gewoon de tegenstander die een stuk sterker was en daardoor het verschil maakte. Na de 0-3 viel ook nog de 0-4 en delen beide nu de koppositie met 22 punten samen met Pelikaan 023 die ook zijn wedstrijd winnend afsloot. Het gaat een spannend einde worden van de competitie….

Alle steun van onze toeschouwers is dan ook gewenst. Deze week de koppies weer dezelfde kant op krijgen is een belangrijke taak voor de technische staf. Aanstaande zaterdag staat om 14.30 uur de thuiswedstrijd tegen Groote Lindt op de agenda.

Opstelling:
Dirk Boonstoppel – Rick van der Heijden – Dylan Peek – Joey de Graaf – Sander Sterrenburg (70′ John Reinsma) – Jeppe Lubbelinkhof
(80′ Kjell de Boon) – Kris v Efferen – Mike de Graaf – Stefan de Hoed – Samu John Fetewi (45′ Joshua Ender) – Alon Schipper

18′ 0-1
20′ 0-2
60′ 0-3
86′ 0-4