Bij FC Binnenmaas zijn we altijd op zoek naar leden en niet-leden vanaf 12 jaar die het leuk vinden om een wedstrijd te begeleiden. We zoeken scheidsrechters voor wedstrijden van de jongste pupillen (JO8) t/m de verschillende seniorenteams voor zowel de jongens-/mannenteams als de meiden-/vrouwenteams.

We hebben dringend scheidsrechters nodig om wekelijks 15 à 20 wedstrijden door een clubscheidsrechter te laten begeleiden. Helaas kunnen we op dit moment niet voor alle wedstrijden een scheidsrechter aanstellen. Het is mogelijk wekelijks te fluiten, graag zelfs, maar het kan ook minder regelmatig, dus wanneer het jou uitkomt een wedstrijd leiden. We zijn blij met iedere bijdrage/gefloten wedstrijd! Als scheidsrechter kan jezelf een tijdstip bepalen wanneer je wil fluiten. Er zijn wedstrijden om 8.30 uur, 10.30 uur, 12.30 uur,14.30 uur. Kortom je hebt heel veel mogelijkheden om een tijdstip te kiezen wat jou past terwijl je de vereniging enorm helpt. Het fluiten van de wedstrijden is prima te combineren met je eigen voetballerij! Het is ook een goede manier om actief betrokken te blijven als je bijvoorbeeld door een blessure niet mag voetballen, maar wel mag sporten.

Dus lijkt het je leuk om als scheidsrechter aan de slag te gaan? Geef je dan op. Een wedstrijd begeleiden kan al vanaf 12 jaar. Vanuit FC Binnenmaas krijg je begeleiding en er zijn ook opleidingsmogelijkheden. Scheidsrechters zijn in bruikleen verkrijgbaar.

Opgeven of meer informatie?
Wedstrijdzaken@fcbinnenmaas.nl
John den Otter | Ad Hitzerd