Vandaag stond er een thuiswedstrijd tegen Ariston’80 uit Delft op het programma. Dit was voor de mannen van Jorian en Xander een totaal nieuwe tegenstander.

De wedstrijd begon aan de kant van Binnenmaas met enkele schoonheidsfoutjes en raakte een aantal keer slordig de bal kwijt. Al snel wisten ze zichzelf te herpakken en kwam er “rust” in het spel. Binnenmaas wist steeds wat gevaarlijker te worden en kreeg zo grip op de tegenstander. Toen gebeurde er iets wat de wedstrijd zou doen kantelen, een tackel van Bryan waarna de scheids niet anders kon dan een rode kaart geven. Binnenmaas kwam na 35 minuten met 10 man te staan en dat was te zien aan het spel. Het spel bestond vooral uit tegenhouden met zo Aaf en toe een gevaarlijke uitbraak van de sterk spelende Delano Oehlers en Obinna, laatstgenoemde wist vanuit een knappe bal van de laatst linie de bal over de uitgekomen keeper binnen te tikken en zo gingen de mannen met een 1-0 voorsprong de rust in.

De wedstrijd kabbelde voort en ondanks de rode kaart wist Binnenmaas steeds weer gevaarlijk te worden, vooral via Delano Oehlers.¬† Ariston’80 werd steeds wat gevaarlijker maar de zeer sterk keepende Tristan wist steeds een doelpunt te voorkomen. Helaas wisten de bezoekers diep in de 2e helft de gelijkmaker uit een vrije trap te scoren. In de 89e minuut van de wedstrijd kreeg Ariston’80 zelfs een penalty die uiteindelijk slordig werd naast geschoten. Dit bleef ook de eindstand en behaalde de mannen een zwaar bevochten punt, waar dit er met 11 man zeker 3 hadden kunnen zijn.

De staf is dan ook ontzettend trots op de jongens en is blij met de ontwikkelingen binnen het team!