Beste ouders en spelers,

Wat zijn we goed bezig om ons doel te halen van ruim 2200 loten. Na ruim 1 verkoopweek kunnen we al een eerste tussenstand geven wat betreft de lotenverkoop. De teller staat op ruim 900 stuks. Dit alles is gebaseerd op de online verkoop, eventuele los verkochte loten via machtiging zijn nog niet verwerkt.

Het moet toch mogelijk zijn om allemaal minimaal 3 loten te verkopen? Voor de spelers zijn de verschillen klein en kan er in resterende 7 weken nog zoveel gebeuren! Een compliment aan alle verkopers, elk verkocht lot is welkom! De JO9-2 zijn nu de topverkopers in het klassement, maar JO12-1 zit er wel heel dichtbij.

Ben je klaar met verkopen en denk je echt nu kan ik aan niemand meer een lot verkopen, lever danĀ  je boekje in (ook als je alleen online heb verkocht). We willen graag alle boekjes ontvangen.

We hopen op jullie medewerking. Succes met het verkopen!

John den Otter