Ruim 300.000 lotenverkopers van meer dan 5.000 verenigingen in heel Nederland gaan aan de slag om extra inkomsten te werven voor hun club. Zo ook FC Binnenmaas.

Extra inkomsten kunnen we goed gebruiken
John den Otter, clubcoördinator van FC Binnenmaas : “Onze leden zetten zich dit jaar in om extra geld op te halen voor omheining veld 5. We gaan er met z’n allen vol voor en hopen ons doel te behalen met behulp van de steun van familie, vrienden en mensen uit de omgeving!”

80% gaat naar de club
Eén lot kost € 3,00, waarvan 80% (dus € 2,40 per lot) direct naar de club gaat. Jaarlijks gaan ruim 300.000 lotenverkopers van meer dan 5.000 verenigingen in heel Nederland aan de slag om extra inkomsten te werven voor hun club. In totaal haalden zij vorig jaar € 10,7 miljoen op voor het Nederlandse verenigingsleven. Groot, klein, sport of cultuur, alle soorten verenigingen kunnen extra geld ophalen door loten te verkopen.

Vorig jaar lukte het FC Binnenmaas om maar liefst € 7.300,- op te halen. Met deze opbrengst realiseerden zij de lichtinstallatie op veld 5.

De trekking van de Grote Clubactie 2022 vindt plaats op dinsdag 6 december. Vanaf woensdag 7 december vind je de trekkingsuitslag op clubactie.nl.

Scan hier de QR code van FC Binnenmaas