Vandaag de eerste thuis wedstrijd van O23 tegen Bolnes 023 en gelukkig brak het zonnetje door. Het was druk op de tribune, waarvoor dank supporters. Bolnes had vanaf het begin moeite met het spel van de 023 want vanaf de eerste minuut was te zien dat deze tegenstander een maatje te klein was voor de boys. Het geluk voor Bolnes was dat de afwerking van Binnenmaas ver onder de maat was de eerste 20 minuten. Men kwam vaak goed voor de goal door mooie combinaties maar diverse viziers van diverse spelers stonden nog niet op scherp. Maar toen Alon eenmaal het net had gevonden volgende de doelpunten elkaar snel op. Stijn die wederom minuten moest maken in de O23 zorgde met een knap schot voor de 2-0. Binnenmaas was gewoon te sterk en na een corner zorgde Samu met een fraaie kopbal voor de 3-0. Tussendoor werden wederom kansen gemist. Pas hier wel mee op want tegen een andere tegenstander zouden de mannen zomaar de de deksel alsnog op je neus kunnen krijgen. Maar Bolnes kon geen vuist maken want in minuut 43′ en 46′ zorgde Joshua met 2 goals voor de ruststand.

Na rust kon je zien dat wedstrijd eigenlijk al gespeeld was. Binnenmaas geloofde het wel en Bolnes was niet in staat om hier iets aan de veranderen. Binnenmaas speelde de wedstrijd rustig uit al ontbrak wel de scherpte. Uiteindelijk zorgde Stijn met zijn tweede, Joshua die zijn hattrick compleet maakte en Kjell die in de rust was ingevallen voor de 8-0 eindstand. Complimenten naar de uitblinkende achterhoede en de aanvoerder van vandaag Joey de Graaf die precies 0 kansen hebben weggegeven ook het feit dat al de jongens uit de jeugd opleiding komen van FC Binnenmaas en er al diverse jongens zijn doorgeschoven naar 1 of een debuut hebben gemaakt geeft aan dat we onder leiding van Rob van Esch en Marius Heinerman wat leuks aan het opbouwen zijn. Ook zijn we trots dat de spelers van O23 zich nog hebben aangesloten bij het 2de  waarbij ze ook weer de nodige minuten hebben gemaakt maar ook andersom werden we de laatste 10 minuten nog even geholpen door Tim van Meyeren die het uitvallen van Samu opving, dit tekent het absolute clubgevoel en de saamhorigheid waarbij de afspraken die onderling gemaakt zijn worden nagekomen. Volgende week staat er een zwaardere wedstrijd op het programma (aftrap 13.00 uur).  Dan gaat de O23 op bezoek bij medekoploper Oranje Wit O23.

Doelpuntenmakers:
25′ Alon Schipper
26′ Stijn Remmers
30′ Samu John Fetewi
43′ Joshua Ender
46′ Joshua Ender
68′ Stijn Remmers
74′ Joshua Ender
86′ Kjell de Boon

Opstelling
Dirk Boonstoppel – Rick van de Heijden – Sander Sterrenburg- Joey de Graaf – Dylan Peek  – Joshua Ender – Finn van Steijn –  Stijn Remmers – Jeppe Lubbelinkhof –  Samu John Fetewi – Alon Schipper 

45′ Kjell de Boon voor Alon Schipper
45′ Mike de Graaf voor Finn van Steijn
80′ Samu Fetewi voor Tim van Meyeren