Voor de eerste bekerwedstrijd van het seizoen hoefde de mannen van het tweede niet ver te reizen, Oud-Beijerland was de bestemming. Door vele afwezigen en blessures moest er de afgelopen week veel gepuzzeld worden. Met maar liefst 4 O19 jeugdspelers werd er om 12.15 uur afgetrapt. Ergens toch een grote druk voor de jeugd om te presteren, en dat deden ze! Al ging er enige tijd overheen voordat de ervaren vaste garde en de jonkies aan elkaar gewend waren geraakt. Dit werd door allemaal zeer goed opgepakt. Zoals gezegd was de beginfase rommelig en slordig en binnen 20 minuten werd het ook 1-0 voor OSV. Helaas moest Lorenzo al vroeg het veld verlaten en moesten er tactische omzettingen gedaan worden. Dit pakte goed uit en FC Binnenmaas kreeg steeds meer grip op de wedstrijd. Vlak voor rust viel dan ook de verdiende gelijkmaker, gescoord door Tim van Meijeren met wat enig fortuin.

Na de rust was het duidelijk dat FC Binnenmaas meer conditie had en werd er snel en makkelijk gecombineerd. Twee goals snel achter elkaar door de jonkies Luka St.Nicolaas en Lennart Mol waren het gevolg daarvan. Er leek geen vuiltje meer aan de lucht en vlak voor tijd maakte ook Tim Roobol zijn eerste van het seizoen. Een leerzame wedstrijd waarin goed te zien was dat de ervaren mensen betrouwbaar en solide speelden en de jonkies bij de hand namen.

Namens staf en spelers bedankt voor de hulp en samenwerking vanuit de JO19. Volgende week spelen we thuis tegen Zuidland 2 dat verrassend SHO 2 heeft verslagen met 1-0. Aanvang wedstrijd 12.30 uur. Natuurlijk hopen we weer op onze vaste supporters schare.