Binnenmaas 023 heeft zijn laatste oefenwedstrijd voor de ouverture van de competitie gewonnen. Vandaag kwam het elftal knap uit de start blokken. Met aanvallen over diverse schijven en knappe combinaties werd de wedstrijd al in het eerste half uur beslist. Kjell tekende na mooie combinaties voor de 1-0 en 2-0. Stijn met knap schot voor de 3-0. Na wederom een mooie combinatie drukt  Joshua af voor 4-0. Binnenmaas bleef druk op de tegenstander zetten die er dan ook moeilijk uitkwamen. Na een heerlijke versnelling langs de lijn tekende Stefan, die dit jaar de aanvoerder is van de O23, voor de 5-0 en zorgde Stijn met zijn tweede dat rust werd bereikt met een 6-0 stand. Na rust ging de 023 door waar ze mee begonnen waren.  Het was wederom Stijn die knap inschoot en zijn hattrick aantekende. Na een overtreding op hem langs de zijlijn was dit ook zijn laatste actie. Stijn moest geblesseerd het veld verlaten maar gelukkig valt het mee. De Zwerver kreeg door de wissels aan de kant van Binnenmaas iets meer ruimte en zorgde dat ook zij alsnog op het scorebord terecht kwamen door de 7-1 binnen te schieten. De schrik sloeg even in de ploeg toen Sander na een sliding uitviel. Maar gelukkig valt ook deze blessure mee. In de laatste 10 minuten stroopte de mannen van de 023 nog een keer de mouwen op en dit resulteerde in de 8-1 van Samu en 9-1 en 10-1 van Stefan, die daardoor ook zijn hattrick te pakken had,  voor de eindstand. Nu op naar zaterdag de start van de competitie uit naar Pelikaan 023 aanvang: 12.30 uur.

Opstelling
Tristan Brummen, Rick van de Heijden, Sander Sterrenburg (76′ Dylan Peek), Dylan Peek (45′ Raymond Buitendijk), Jeppe Lubbelinkhof, Joshua Ender (45′ Tim van Meijeren), Finn van Steijn (45′ Stan Bres), Stijn Remmers (70′ Finn van Steijn), Stefan den Hoed, Samu John Fetewi, Kjell de Boon (65′ Joshua Ender)

7′ Kjell de Boon
13′ Kjell de Boon
22′ Stijn Remmers
27′ Joshua Ender
30′ Stefan den Hoed
45′ Stijn Remmers
60′ Stijn Remmers
80′ Samu John Fetewi
82′ Stefan den Hoed
87′ Stefan den Hoed