De eerste wedstrijd van de FCB O23 was nog wat onwennig, daar de meeste spelers nog niet echt met elkaar hadden samen gespeeld en er ook een ander systeem gevraagd werd dan de meeste jongens van de JO19 vorig jaar gewend waren. Na een late afmelding moest er toch weer wat geschoven worden in de opstelling maar dit werd goed opgepakt door de start opstelling.

De O23 begon vanuit een goede organisatie en fel aan de wedstrijd wat resulteerde in een snelle 3-0 voorsprong , er werd vrolijk door gewisseld, de wedstrijd werd dan ook gebruikt om iedereen minuten te geven en te kijken welke koppeltjes bij elkaar passen in het veld en de sterke en zwakke punten te bekijken. Na de snelle en makkelijke voorsprong werden we iets te gemakzuchtig wat resulteerde in een onnodig tegen doelpunt 3-1 waarbij de organisatie niet goed stond. Na wat wissels pakte we het weer goed op en liepen we uit naar een 5-1 ruststand.

De tweede helft begonnen we weer zoals de 1st helft door gelijk in de tweede minuut te scoren en liepen we gemakkelijk uit naar 8-1 waarbij we in de laatste 5 minuten weer een onnodig doelpunt tegen kregen wat de eindstand op 8-2 bracht , al met al een nuttige eerste wedstrijd waarbij we onszelf niet echt hebben kunnen testen en er nog veel verbeter punten inzitten en zal er ook conditioneel nog wat verbetert moeten worden. De wedstrijd stond onder leiding van scheidsrechter Derk v.d. Laan die een makkelijke ochtend had in deze sportieve wedstrijd. Dit omdat CKC ondanks de grote achterstand gewoon zijn momenten zocht en ook een sportieve ploeg heeft. Dit mag ook wel eens gezegd worden.

De volgende wedstrijd van FC Binnenmaas O23 zal aanstaande woensdag zijn. Dan komt SHO O23 op bezoek. Een interessante ontmoeting omdat SHO al langer werkt met een onder 23 team. De aftrap is om 20.00 uur.