Rivet (23) is een allround speler die zowel in de verdediging als op het middenveld uit de voeten kan. De in Oosterhout geboren Angolees is begonnen met voetbal bij de plaatselijke v.v. Oosterhout. Via SCO Tofs en Baronie kwam hij in de jo19-1 bij Kozakken Boys terecht. Daar speelde hij samen met de eerder door FC Binnenmaas aangetrokken Angelo Puriel. Na de Kozakken Boys selectie vertrok hij eerst naar zondag 1e klasser SC Gestel om daarna toch weer samen met Angelo te gaan spelen bij 1e klassers LRC Leerdam en Almkerk. Toen Angelo naar Rijsoord vertrok koos Rivet om dichterbij huis in Breda bij PCP te gaan spelen. Daar werd hij kampioen maar miste toch iets. Omdat Rivet nog altijd het beste uit zichzelf wil halen en zo hoog mogelijk wil spelen kiest hij voor een nieuwe uitdaging.”Ik wil me weer in de kijker spelen in deze regio en heb ook het profvoetbal nog steeds niet uit mijn hoofd gezet.” Hiervoor liep hij al stage bij ACV Geel, Sint Truiden en Anderlecht in België en bij FC Dordrecht. “Ik ben dagelijks met voetbal bezig en werk ook bij een voetbalschool in Breda.” 

Na een bezoek bij FC Binnenmaas was Rivet blij verrast met de accommodatie en de gezonde ambities van de club.

“Ik wil graag mijn steentje bijdragen om volgend seizoen deze mooie club verder te helpen en te spelen om de prijzen”.

Wij wensen Rivet heel veel plezier en succes.