Na een overwinning van 9-4 op FC Pretoria en het verlies van onze directe concurrent Transvalia is met nog drie speelrondes voor de boeg FCB 35+ niet meer in te halen door de concurrentie en mag zich zodoende terecht de kampioen van de 2e Klasse 35+ noemen.
Doordat zich aan het begin van het seizoen vijf jongere veteranen zich aanmeldde binnen ons team zijn we de competitie gestart met 22 selectiespelers. Deze mix van “jong en oud” heeft, zowel binnen als buiten het veld, zich gevormd tot een zeer homogene groep.
Deze saamhorigheid heeft uiteindelijk niet alleen geleid tot het kampioenschap maar ook tot een gezellig samenzijn na de wedstrijd.
Het kampioenschap hebben we op uitnodiging van een van onze sponsors Dhr. Piet Verkerk, uitgebreid gevierd in “bij Babette”. Deze afsluiting mag terecht de kers op de taart genoemd worden, met 42 personen hebben we daar heerlijk gegeten en gedronken en een gezellig samenzijn gehad. Piet en Babette namens ons allen nogmaals hartelijk dank.
Nu het einde van het seizoen nadert wordt er alweer gekeken naar het komende seizoen. Een viertal spelers hebben aangegeven te stoppen met voetballen, er rest ons niets anders dan jullie te bedanken voor jullie inzet en gezelligheid. Gelukkig staat daar tegenover dat vier nieuwe spelers zich hebben aangemeld, bij deze welkom binnen ons team.

Tot slot wensen wij iedereen een prettige vakantie toe, waarbij wij van de nieuwkomers wel verwachten dat zij doortrainen in de zomer.

Namens het gehele FCB 35+ Zondag.