Afgelopen zaterdag stond er voor het 2e de laatste uitwedstrijd van het seizoen op de planning en weer was deze wedstrijd een ontzettend belangrijke. Bij winst zo het 2e zich plaatsen voor nacompetitie. 

Om 11.30 uur begon de wedstrijd en kon je aan alles zien dat Binnenmaas er op gebrand was deze wedstrijd snel  naar hun eigen hand te zetten. Joshua kwam via een lange bal aan de rechterkant de 16 meter binnen en werd naar de grond getrokken, de scheids legde de bal op de stip en deze werd benut door onze aanvoerder Mike Post. Net voor rust was de altijd sterk spelende en scorende Delano Oehlers die voor de 2-0 tekende. 

Na rust kwam Binnenmaas nog 1 maal tot scoren, Delano Oehlers kwam via rechts sterk door en was niet zelfzuchtig hij tikte de bal breed waarna Stefan den Hoed de bal met zijn chocoladebeen kon intikken.

Volgende week MOET het gebeuren voor onze mannen, de kampioenschapswedstrijd thuis tegen Nieuwenhoorn. De mannen spelen thuis om 12.30 uur en vragen om de steun van het publiek. Om 12.00 uur zullen de mannen aan de warming-up beginnen en hopen jullie allemaal te zien. Deel het met familie en vrienden zodat we het Sportpark De Lange Weide vol hebben met publiek!

Tot zaterdag!