Met het aantrekken van Angelo Puriel (24), die overkomt van hoofdklasser Rijsoord, heeft FC Binnenmaas zijn aanval weer op sterkte. Met de weer van een blessure teruggekomen Delano Oehlers beschikt hoofdtrainer Michel van Noort weer over zijn gewilde aanvallende opties na het vertrek van Michael Mathilda, Wessel Kool en Lars Brinkman. 
 
Al tijdens het eerste gesprek wat de TC had met Angelo was hij direct enthousiast over onze club. “Ik had niet verwacht dat deze 2e klasser zijn zaken rondom de gehele selectie zo goed geregeld heeft en de accommodatie is ook top” . 
 
De rappe aanvaller die op alle posities voorin uit de voeten kan “maar mijn voorkeur ligt op de flanken” begon zijn voetballoopbaan bij vv Boeimeer in Breda. Op zijn 9e jaar werd hij gescout door NAC Breda maar dat bleef helaas maar beperkt tot 1 seizoen. Vandaar ging hij spelen voor v.v. Oosterhout. Hij heeft zich daar goed ontwikkeld en hierdoor stond Kozakken Boys op de stoep. Daar mocht hij vanuit de JO19 en het 2e elftal al meetrainen met de 1e selectie van toen nog hoofdtrainer Danny Buijs wat toen al uitkwam in de 2e divisie. 
“Ik heb daar onwijs veel geleerd maar was helaas nog niet goed genoeg om in het 1e elftal wedstrijden te spelen, maar ik wilde wel graag in een 1e elftal spelen. Ik ben daardoor vertrokken naar 1e klasser LRC Leerdam. Daarna nog een jaar bij 1e klasser Almkerk waarna hoofdklasser Rijsoord hem er graag bij wilde hebben. Helaas werd dit geen succes. Mede door blessures en de slechte resultaten bij het 1e elftal was dit een minder jaar voor mij.”
Nu wil Angelo, die de studie helpende zorg volgt en werkt op een BSO in Spijkenisse, graag weer veel minuten in een 1e elftal maken en hoopt met FC Binnenmaas stappen te maken en te spelen voor de prijzen. “Ik hoop natuurlijk dat FC Binnenmaas dit seizoen nog voor promotie kan gaan. Maar als dit niet zo is ga ik volgend seizoen er alles aan doen om de club aan een prijs te helpen.”
 
Wij wensen Angelo heel veel plezier en succes.