Zaterdag stond alweer de laatste Hoeksche Waard derby op het programma van dit seizoen. Ditmaal was het een uitwedstrijd tegen Strijen. De wedstrijd begon onrustig en beide partijen waren er slordig. Binnenmaas moest deze wedstrijd winnen om in de de race te blijven voor de periode en het kampioenschap. Na een onrustige periode met kansen over en weer kreeg Binnenmaas een vrije trap en deze wist Stefan Kerpel te benutten door hem langs de muur in de verre hoek te schieten. De mannen in het groen geel moesten aan het doelsaldo werken en wilde het tempo hoog houden om zo aan een mooi aantal te komen, echter was het bij rust maar 1-0. 

Na de rust pakte Binnenmaas stevig door en dat resulteerde in een mooie 7-0 overwinnen van onze mannen. De overige doelpunten werden gemaakt door Junior van Esch (1x) Delano Oehlers (2x) Wessel van Haren (2x) Stefan Kerpel (2x).

Volgende week moeten de mannen doorpakken in wederom een belangrijke uitwedstrijd tegen GHVV om 11.30 uur.