Zaterdag mocht FCB 3 aantreden uit bij SHO. Begin van de competitie werd er nog met 4-3 verloren van deze tegenstander. Dit zouden uiteindelijk 3 duren punten kunnen gaan zijn. 
 
SHO zakte vooral in en hoopte via de omschakeling gevaarlijk te worden. Binnenmaas speelde de bal veelal rond op de helft van de tegenstander en probeerde de bal vaak te verplaatsen hierin miste soms de scherpte en de open houding om ook daadwerkelijk meer snelheid in het spel te krijgen om de tegenstander kapot te spelen. Hierdoor was Binnenmaas veel aan de bal maar creëerde ook weinig. Toch waren er een paar kleine mogelijkheden om tot scoren te komen. Aangezien de laatste linie de laatste weken erg sterk staat gaven de groen gele ook weinig weg. Hierdoor floot de ”trainer” van SHO dan ook bij een 0-0 stand voor de rust. Gelukkig wilde de trainer van SHO zelf fluiten aangezien SHO geen scheidsrechter had aangesteld en dit ook niet had doorgegeven aan het team. 
 
In de rust hebben we met de mannen gesproken over hoe we dit team snel konden gaan breken. We zijn daarom met 3 centrale gaan spelen en twee hoge backs en een middenveld met de punt naar voren. SHO had niet door hoe ze moesten gaan staan en binnen de 9 minuten konden we de stand uitbreiden tot 0-3 voor Binnenmaas. Met goals van Desley, Chris en Kjell. Hierna volgde een fase waarin we vaker konden scoren maar dit helaas nalieten waardoor het 0-3 bleef. Zo’n 5 minuten voor tijd zetten Wesley L. goed door en scoorde zo zijn 1e goal van dit seizoen. De aanvoerder van SHO vond het genoeg en zo stapte we na 86 minuten met een mooie 0-4 stand van het veld. Voor onze keeper Youri alweer zijn 5e wedstrijd op rij zonder tegengoal. Wij gaan erg hard werken om minimaal een tray Bacardi cola per wedstrijd er uit te gaan slepen met zijn weddenschap met de keeperstrainer.