Zaterdag stond de kraker tegen OSV Oud-Beijerland weer op het programma. Dit keer speelde we thuis op eigen bodem. 

De mannen van Rob van Esch begonnen sterk door fel maar rechtvaardig het duel aan te gaan, in tegenstelling tot de tegenstander. Er werd vanaf het begin goed druk gezet door onze jongens wat resulteerde in een paar opgelegde kansen voor Delano Oehlers. Niet veel later kwam het er dan toch van en werd de 1-0 door Mike Post overtuigend binnengeschoten vanuit een corner. Eenmaal na het eerste doelpunt pakte de mannen door, al snel volgde vanuit een corner de 2-0 na een scrimmage voor het doel vond de scheids dat de bal over de doellijn heengegaan was, een eigen doelpunt ook al dacht Junior van Esch daar zelf anders over. Kort na de 2-0 viel Binnenmaas opnieuw aan en kwam ook het 3e doelpunt op naam van Delano Oehlers. Even later schoot Junior van Esch dit keer wel raak en zo stond het al 4-0 en dat nog voor rust. De siroop werd voor rust nog zoeter door nog een doelpunt van Delano Oehlers en zo gingen we met een ruststand van 5-0 de kleedkamer is. 
 
De sterk spelende Delano Oehlers was nog niet klaar voor vandaag en schoot ook de 6-0 binnen. Na wat aanvallen en gemene overtredingen van OSV Oud-Beijerland kwamen ze nog één keer tot scoren. Einduitslag 6-1 en een keurige volwassen overwinning van onze jongens!
 
Volgende week gaat het 2e verder op jacht naar een prijs en spelen ze om 14.30 uur uit tegen SHO.