Het is fijn om te kunnen vermelden dat Dirk Boonstoppel (19) na een avontuur bij FC Dordrecht weer terugkeert waar het allemaal begon, FC Binnenmaas.

We hebben Dirk gevraagd waarom deze stap: “Ik heb altijd in de jeugd bij FC Binnenmaas gevoetbald als spits tot de JO11. Ik heb er toen voor gekozen om keeper te worden omdat ik dit leuk vond en ook wel aardig kon volgens de trainers. Dit heb ik tot de JO17 gedaan en werd toen gevraagd door FC Dordrecht. Na een paar proeftrainingen mocht ik daar ook echt aansluiten bij de JO-17 selectie. Ik heb er drie mooie en leerzame jaren gehad. Maar omdat ik nog altijd 2x per week bij FC Binnenmaas kwam om keeperstraining te geven aan de jeugdkeepers bleef het “oude en veilige nest” nooit ver weg. De club heeft met de jeugd de laatste jaren grote stappen voorwaarts gemaakt en spelen met de JO19-1 zelfs nu 4e divisie. Hierdoor komt volgend seizoen het nieuwe O23 team ook uit op dit niveau en daar wil ik graag mijn steentje aan bijdragen. Ik hoop voor mijn ontwikkeling ook minuten in het 1e elftal te mogen maken. De proeftraining die ik onlangs gehad heb onder leiding van keeperstrainer Dylan Staneke en daarna het partijspel met het 1e elftal smaakt zeker naar meer. Ik heb ontzettend veel zin om volgend seizoen weer voor de groen gele kleuren uit te komen”. 
 
Wij wensen Dirk heel veel plezier en succes en zijn blij met zijn terugkeer bij de club!