Lars Brinkman vertrekt volgend seizoen naar XerxesDZB. Lars (23) kwam in 2018 van Heerjansdam naar FC Binnenmaas om zich daar in een 1e elftal verder te ontwikkelen. Daarin heeft hij zeker stappen gemaakt en ook de 1,5 jaar in Amerika hebben hem nog een stapje verder gebracht. 
Toen het avontuur in Amerika op zijn einde liep was de keus om weer voor FC Binnenmaas te kiezen een hele logische voor hem. “Ik heb me altijd ontzettend thuis gevoeld bij deze warme en leuke club”. 
De ambitie van Lars om in de 1e klasse te spelen komt met de vraag vanuit XerxesDZB nu uit. Lars heeft het nog steeds ontzettend naar zijn zin en heeft wel een paar nachtjes moeten slapen om FC Binnenmaas te gaan verlaten.
Lars kijkt enorm uit naar zijn volgende stap maar wil het lopende seizoen zo goed mogelijk afmaken met hopelijk een prijs. Langs deze weg wensen we Lars heel veel succes met zijn volgende stap en hopelijk voor ons met een prijs aan het eind van dit seizoen.