In het seizoen 2022/2023 bestaat de senioren selectie uit de volgende 3 teams: FC Binnenmaas 1 , FC Binnenmaas 2 en FC Binnenmaas U23.

Binnen het beleidsplan hebben we gesteld dat het 1e elftal zoveel als mogelijk uit spelers dient te bestaan vanuit onze eigen jeugdopleiding.
De ingeslagen weg van de afgelopen jaren met de jeugdopleiding resulteert er in dat er nu al spelers vanuit de JO19 doorstromen naar de selectie. Om deze ingeslagen weg op niveau te houden en verder te ontwikkelen is er gekozen voor een U23 elftal voor het komende seizoen. Mede door de uitstekende prestaties van onze JO19-1, promotie naar de 4e divisie, kunnen we de nieuwe U23 ook inschrijven voor de 4e divisie. Hiermee creëren we een mooi podium voor onze jeugdspelers om zich verder te ontwikkelen en zo de aansluiting naar het 1e elftal kleiner te maken.

De senioren selectie beschikt volgend seizoen over de volgende stafleden:

1e elftal
Hoofdtrainer: Michel van Noort 
Assistent trainer: Danny Maijers en Bob Gommersbach
Keeperstrainer: Dylan Staneke
Elftalleider: Leo van Gammeren
Assistent scheidsrechter: Cees Goud
Verzorger: Kees v.d. Pligt

2e elftal
Hoofdtrainer: Jorian den Otter
Assistent trainer: Xander Peek
Elftalleider: Patrick Weteling
Assistent scheidsrechter: Davy Rijsdijk
Verzorger: Annemarie Snaaijer

U23
Hoofdtrainer: Rob van Esch
Assistent trainer: Marius Heinerman
Elftalleider: Michel Preesman
Assistent scheidsrechter: vacant
Verzorger: vacant

Als Technische commissie zijn wij zeer tevreden met deze invulling (hopelijk zijn de twee vacante posities ook snel ingevuld) en zien wij de toekomst met vertrouwen tegemoet.

De Technische commissie