Na de overwinning op Rozenburg (4-3) ging het elftal van Michel van Noort een welverdiend diner met de nodige alcoholische versnaperingen nuttigen in Sportcafé Duyf in Maasdam. Het diner was super verzorgd door de gastvrouw Mireille Mieremet en het eten heerlijk bereid door chefkok Peter Mieremet. Bedankt hiervoor.

Voor de goede organisatie van deze avond en wat hij altijd tijdens wedstrijden regelt voor de spelers en staf werd elftalleider Leo van Gammeren namens de spelers in het zonnetje gezet met een leuke verrassing voor hem en zijn gezin. Ook werd de onlangs aan zijn kruisband geopereerde Joeri van Ast nog een hart onder de riem gestoken met een leuke verrassing. Klasse mannen. De avond werd nog afgesloten in wat andere horeca zaken in Puttershoek waar we de foto’s van achterwege zullen laten…..