Met gepaste trots kunnen we ook nu alweer het kader van de jeugd selectie teams voor het seizoen 2022-2023 bekend maken. Als club zijn we meer dan tevreden met dit resultaat. Dit geeft nog maar eens aan dat we een stabiele en kwalitatieve jeugdopleiding zijn en blijven. In het seizoen 2022-2023 zijn de volgende hoofdtrainers en assistenten verantwoordelijk voor de onderliggende leeftijdscategorieën:

HJO Patrick van Gils
JO19-1 hoofdtrainer Peter Heiszwolf
JO19-1 ass trainer Tjally Lubbelinkhof
JO19-1 ass trainer John Barendrecht
JO17-1 hoofdtrainer Jan Vos
JO17-1 hoofdtrainer Joey Kortlever
JO15-1 hoofdtrainer Marius Heinerman
JO15-1 ass trainer Pascal Nagtegaal
JO13-1 hoofdtrainer Bob Gomersbach
JO12-1 hoofdtrainer Jaco v.d. Kooij
JO12-1 ass trainer Jordy van Gils
JO11-1 hoofdtrainer Rob van Esch
JO11-1 leider Rob van Burg
JO10-1 hoofdtrainer Patrick van Beekum
JO9-1 hoofdtrainer Patrick van Beekum
JO9-1 ass trainer Ronald IJsselstein

De komende periode gaan we aan de slag met de invulling van de teams van de gehele jeugdopleiding. Hierin zijn we altijd opzoek naar enthousiaste vrijwilligers die een bijdrage willen en kunnen leveren aan de jeugdopleiding. Mocht je interesse hebben neem dan gerust contact op via: jeugdopleiding@fcbinnenmaas.nl.

Wij wensen alle trainers veel plezier en succes. De Technische Commissie heeft het volste vertrouwen in een mooi seizoen 2022-2023.