In een werkelijk knotsgekke wedstrijd tegen NSVV 2 heeft het 2e elftal een 3-5 overwinning geboekt. Ook hier moest het elftal het zonder hun hoofdtrainer Rob van Esch doen door een positieve corona uitslag. Bob Gomersbach en Ben Steijn hebben dit gemis volgens spelers en andere stafleden perfect opgevangen. In de eerste helft werd NSVV met de wind tegen teruggedrongen en scoorde de van blessure terugkomende Delano Oehlers 2x (0-1 en 0-2)en was hij met een assist aan Junior van Esch 0-3 heel belangrijk. Bij 0-0 miste de altijd trefzekere Mike Post nog een penalty. Maar in de tweede helft werd FC Binnenmaas teruggedrukt en moest het ook snel uitblinker Delano Oehlers wisselen i.v.m. knie en rug problemen. Het werd snel 1-3 door een kopbal en snel daarna volgde de 2-3 (hard schot) en de 3-3 door een ongelukkig eigen doelpunt.

Door te wisselen kreeg FC Binnenmaas weer wat meer grip op het middenveld en toen ook NSVV door een domme rode kaart met 10 man kwam te staan werd het spel weer zoals in de eerste helft. De sterk ingevallen Wessel van Haren bracht met zijn karakteristieke aktie de bal in de zestien die door Joshua Ender hard onderkant lat werd ingeschoten. 3-4. En de koek was nog niet op, door goed doorzetten door Wessel van Haren werd het zelfs na een ware scrimmage 3-5. Het feestje werd langs de kant gevierd met een groot aantal supporters uit onze JO19-1 en 3e elftal die het team hartstochtelijk aanmoedigde. Klasse hiervoor mannen!!!!!

Zelfs toen het eerste elftal laat terug kwam van de uitwedstrijd tegen DCV was het feest nog aan de gang in een volle en gezellige kantine.