Op 27-11-2021 is FC Binnenmaas JO19-1 kampioen geworden in de hoofdklasse E.

Een uitmuntende prestatie, dit omdat zij alle competitie wedstrijden zonder punt verlies en ongeslagen bleven. Met 8 wedstrijden gespeeld 24 punten, 33 doelpunten voor en 11 tegen is JO19-1 de onbetwiste kampioen.

Voor dit moment is het nog afwachten wat de gevolgen gaan zijn n.a.v. de overheidsmaatregelen van 26-11-2021. Wij gaan ervan uit dat de huidige stand met nog 2 te spelen wedstrijden de eind stand is en blijft en het dus betekent dat JO19-1 promoveert naar de 4e divisie.

In de korte historie van FC Binnenmaas is promotie naar divisie voetbal een unicum. Maar past geheel bij de ingeslagen weg en ambities van de FC Binnenmaas jeugdopleiding. Een duidelijke visie, een geweldige spelers groep en een uitstekende staf hebben geleid tot dit resultaat. Als club zijn wij dan ook enorm trots op eenieder die een bijdrage heeft geleverd aan dit succes.

Geniet van het moment, na de winterstop hopen we weer vol aan de bak te mogen in de 4e divisie.

Staf en spelers gefeliciteerd.

Een trotse Technische Commissie