Het nieuwe seizoen is inmiddels al weer begonnen maar wij willen als bestuur toch nog even terugblikken op afgelopen seizoen.

Wij zijn er trots op dat alle jeugdleden, mede door de enorme inzet van alle trainers, leiders en vrijwilligers, wekelijks “gewoon” hebben kunnen voetballen. Aan bijna niets kon je merken dat er beperkingen waren want er was op ons complex voor de jeugdspelers altijd iets te doen.

Voor de senioren leden was dit uiteraard, door alle beperkende Coronaregels, niet het geval.  Zij konden hierdoor niet tot nauwelijks hun kunsten tonen op onze velden.

Wij willen hierdoor deze groep met leden tegemoet komen!

Daarom willen wij alle voetballende (senioren) leden, die afgelopen seizoen lid bij ons waren en dit komend jaar ook zijn gebleven, als dank compenseren met een “kantine pas” ter waarde van € 50.

Deze € 50 kan vrij besteed worden in de kantine!

De enige actie die je zelf moet ondernemen is om na ontvangst van de pas je te registreren bij www.mijnkniponline.nl om gebruik mogelijk te maken.De pas kan in de toekomst ook door jezelf worden opgeladen en als betaalmiddel gebruikt worden in de kantine, handig voor de kinderen of gewoon voor jezelf….

Wij laten jullie zo snel mogelijk weten hoe en wanneer wij de passen uitreiken.

Het bestuur