De jaarlijkse Grote Clubactie gaat zaterdag 18 september weer van start  en is voor onze club een fantastische mogelijkheid om wat extra geld binnen te halen.

Een mooie opbrengst is zeer belangrijk voor FC Binnenmaas
Afgelopen jaar hebben meer dan 90 kinderen loten verkocht voor FC Binnenmaas en hebben zij zo’n € 2.100 opgehaald. Er waren zelfs verkopers bij die 60 loten hadden verkocht. De opbrengst van de actie is belangrijk om extra geld binnen te halen wat we gaan inzetten voor verlichting op veld 5. Van ieder verkocht lot van € 3 gaat er maar liefst € 2,40 naar onze club!

Dit jaar gaan we elk lid inzetten, dus ook de oudere jeugdleden en senioren. Lotenboekjes worden op naam uitgegeven zodat we zien wie zijn boekje uiteindelijk ook weer heeft ingeleverd.

Beloning voor  jeugdlid wie de meeste loten verkocht heeft
Ben jij het lid van FC Binnenmaas die de meeste loten verkoopt, dan krijg je 2 kaarten voor een thuiswedstrijd van Excelsior.
Nb. Zorg dat alle (incasso)gegevens inclusief handtekening goed zijn ingevuld anders wordt er geen lot verkocht.

Er zijn 2 manieren van loten verkopen:
1. Op een lot in een boekje kan een koper één of meer loten kopen. Hij of zij vult NAW in, het IBAN-nummer, zet een  handtekening en een datum. Zonder de handtekening is een lot niet geldig en kan er niet geïncasseerd worden.
2. Op een lot staat een QR-code en een weblink. Kopers kunnen de QR-code scannen met hun mobiel of de weblink gebruiken en kunnen zodoende mobiel loten kopen.

Ongeacht de wijze van loten verkopen hoeven de kinderen niet met geld over straat. Boekjes inleveren kan tot en met 13 november. Laten we er met z’n allen een groot succes voor de club van maken.

FC Binnenmaas