FC Binnenmaas speelde afgelopen zaterdag zijn tweede oefenwedstrijd in de voorbereiding tegen SHO in Oud-Beijerland.

De wedstrijd was nog maar net op gang, toen nieuwkomer Joeri van Ast en SHO (en oud FC Binnenmaas) speler Sander de Heus met de hoofden tegen elkaar botste. Van Ast moest met een bebloed gezicht van het veld.

Het leek of FC Binnenmaas een beetje ‘van de leg’ was door het incident. Direct na het incident kreeg FC Binnenmaas een tegentreffer te verwerken en scoorde SHO gelijk na de 1-0 weer, maar die treffer werd door buitenspel afgekeurd.

FC Binnenmaas pakte de draad hierna op en speelde een prima wedstrijd. SHO kwam niet in zijn spel en had veel moeite met het fris spelende FC Binnenmaas. In de 41e minuut tekende Oehlers voor de terechte 1-1, na een assist van Mathilda.

In de 2e helft veranderde het speelbeeld niet. FC Binnenmaas had veel de bal en SHO probeerde via de counter/lange bal toe te slaan. Gedurende de wedstrijd vloeide de krachten weg bij FC Binnenmaas en sloeg SHO zeer effectief toe: eindstand 3-1.